Ζίκο: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 00:40

«Παίξαμε πολύ καλά, ψάξαμε τη νίκη και για αυτό το λόγο προσπαθήσαμε για το γκολ από το πρώτο λεπτό. Τώρα μπορεί ο κόσμος μας να πάει να πανηγυρίσει και να ευχαριστηθεί τη νίκη γιατί μας έδωσε μεγάλη ώθηση», τόνισε ο Ζίκο.

A- A A+

Εμφανώς ανακουφισμένος από την πρόκριση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζίκο.

«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και εμείς σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, ψάξαμε τη νίκη και για αυτό το λόγο προσπαθήσαμε για το γκολ από το πρώτο λεπτό. Τώρα μπορεί ο κόσμος μας να πάει να πανηγυρίσει και να ευχαριστηθεί τη νίκη γιατί μας έδωσε μεγάλη ώθηση», τόνισε αρχικά ο Ζίκο και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα μετά από αυτό το ταξίδι που κάναμε, με τόσα προβλήματα και τόσες απουσίες έχουμε από το καινούριο έτος να επανέλθουμε δριμύτεροι έτσι ώστε να δουν οι φίλαθλοι μας έναν καλύτερο Ολυμπιακό».

Ζίκο: Κυνηγήσαμε το γκολ από το πρώτο λεπτό

Ζίκο: Κυνηγήσαμε το γκολ από το πρώτο λεπτό

Για το αν έκανε υπέρβαση η ομάδα του: «Είναι μεγάλο κατόρθωμα για εμάς γιατί σε κάθε αγώνα έχουμε και ένα τραυματισμό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που πήραμε τη νίκη γιατί ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα».

Για το αν θα απαιτήσει μεταγραφές: «Έχουμε ήδη συζητήσει με τον πρόεδρο. Έχουμε συμφωνήσει πως θέλει ενίσχυση η ομάδα και ο πρόεδρος μου είπε πως θα κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα».

Για το αν η πρόκριση κάνει τον Ολυμπιακό να πλησιάζει την ελίτ και αν έχει κάποια προτίμηση για επόμενο αντίπαλο: «Σίγουρα με τέτοιους φιλάθλους, όταν καταφέρνουμε να περνάμε για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια στην επόμενη φάση αναγκαζόμαστε να πάμε πιο πάνω. Όταν θα παραμένουμε στην ελίτ της Ευρώπης και οι παίκτες θα θέλουν να παίζουν στην ομάδα μας και να μένουν σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Αθήνα. Μπήκαμε στους δεκαέξι, για να δούμε θα μπούμε και στους οκτώ; Δεν έχω κάποια προτίμηση και καλό θα είναι και οι άλλες ομάδες να μην μας έχουν ως πρώτη προτίμηση γιατί θα κάνουν λάθους».

Για το αν υπάρχει η ευκαιρία να διασκεδάσουν οι παίκτες του το ματς στους «16»: «Για αυτόν τον όμιλο, δεν πιστεύω πως ήμασταν το φαβορί. Ήμασταν τέσσερις πρωταθλητές από τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα. Αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση παρόλο που είχαμε τόσα προβλήματα. Για την επόμενη φάση πιστεύω πως όσο δύσκολα ήταν μέχρι τώρα αλλά τόσο θα είναι και στα επόμενα δύο παιχνίδια».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει ο Αντριάνο: «Σίγουρα πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν. Ο ίδιος έφυγε για την Βραζιλία για να είναι κοντά στην οικογένεια του και θεωρώ πως είναι δύσκολο να έρθει στην Ευρώπη».

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες και το στοιχείο που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα: «Θα χρειαζόμασταν δύο επιθετικούς, ένα αριστερό χαφ και ένα δεκάρι. Έχουμε πιο πολλά αμυντικά χαφ. Οι παίκτες αφομοίωσαν πως είναι οι μοναδικοί που έχουν απομείνει και πρέπει αυτοί να τραβήξουν το κουπί για να περάσει η ομάδα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις