Δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 00:53
UPD:00:59
A- A A+

Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών του αγώνα με την ¶ρσεναλ.

Λεονάρντο: «Ήταν το καλύτερο δώρο για την κορούλα μου που μόλις γεννήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει και στις δύσκολες στιγμές. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να ανταμειφτούμε για αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από τη στιγμή που μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου».

Γκαλέτι: «Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε καθώς και τα ΅δεύτεραΆ της ¶ρσεναλ είναι πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η υπομονή που είχαμε τόσο στο αποψινό μας, όσο και γενικά σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια».

Για το κλειδί της πρόκρισης: «Η έδρα μας. Τα τρία παιχνίδια που δώσαμε εδώ μας έδωσαν τη πρόκριση καθώς και ο τρόπος παιχνιδιού μας. Παίζαμε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις χάρη στους γρήγορους παίκτες που διαθέτουμε, ενώ συνολικά αμυνόμασταν εξαιρετικά».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας και να σκοράρουμε πιο πολύ. Πιστεύω ότι με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».

Μέλμπεργκ: «Το κλειδί που μας έδωσε την πρόκριση, ήταν οι τρεις νίκες στην έδρα μας. Τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε όλοι. Το σημαντικό στοιχείο στην ομάδα, είναι ότι έχουμε καλή αμυντική λειτουργία».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις