Μέλμπεργκ: Ισχυροί στο «Καραϊσκάκη» και δουλειά για τα εκτός έδρας

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 14:42
A- A A+

Η υπομονή ήταν το κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ¶ρσεναλ, σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του και τη συνέχεια στους «16»

«Αισθανόμαστε καλά με την πρόκριση», δήλωσε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που ήταν ένας από τους κορυφαίους στην αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Η ¶ρσεναλ -πρόσθεσε- ήταν μια νεαρή, τεχνική, γρήγορη και προικισμένη ομάδα και έπρεπε να είμαστε καλά στα αμυντικά μας καθήκοντα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια-δυο καλές ευκαιρίες, σκοράραμε σε μία από αυτές και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Το σημαντικό είναι να έχει υπομονή σε αυτά τα ματς και να μην απογοητεύεσαι και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά. Μπορεί να μην είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά τους περιορίσαμε στο να κάνουν λίγες ευκαιρίες».

Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη συνέχεια στο παιχνίδι της ¶ρσεναλ, η οποία μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. «Ο ρυθμός στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ίσως ο ταχύτερος στον κόσμο. Ήταν δύσκολο για μας στην αρχή διότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Είχε πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της, οι οποίοι δεν έχουν πολλά ματς στα πόδια τους με αποτέλεσμα να είναι πεινασμένοι και να τρέχουν ακατάπαυστα».

Τέλος, ο Μέλμπεργκ σχολίασε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα τρία ματς των ομίλων μέσα στην έδρα του, ενώ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους του. «Η εικόνα στην έδρα μας είναι καλή, αλλά και τα εκτός έδρας ματς είναι σημαντικά. Για να προχωρήσει σε αυτό το επίπεδο από εδώ και πέρα, θα πρέπει να κάνεις καλές εμφανίσεις και στα δύο ματς. Έτσι θα πρέπει να δουλέψουμε για τους αγώνες μακριά από το γήπεδό μας και να συνεχίσουμε να είμαστε ισχυροί στο "Γ. Καραϊσκάκης"», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις