ΠΑΟ: Στην τελική ευθεία ενόψει Ηρακλή

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 20:31
A- A A+

Αφού γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρχίσει να τους βάζει στο κλίμα των προπονήσεων, οι οποίες είναι διαφορετικές από του Ολλανδού προκατόχου του.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την απογευματινή προπόνηση με ζέσταμα και από κει και πέρα οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής. Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες εκ των οποίων η πρώτη έκανε τακτική, ενώ η δεύτερη εξασκήθηκε στα τελειώματα των φάσεων.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, με τον Πετρόπουλο να πρωταγωνιστεί. Ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται να διατηρεί το 4-3-3, με τη διαφορά ότι αυτό θα εμπεριέχει ένα αμυντικό χαφ και όχι δύο.

Οι τραυματισμοί των Λέτο και Σαλπιγγίδη δεν του αφήνουν πολλές επιλογές και ίσως κατευθυνθεί σε ένα σύστημα που θα παραπέμπει περισσότερο σε 4-1-3-2, με το Νίνη να αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς και όχι στα άκρα, την ίδια ώρα που τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι για να πάρουν θέση δίπλα στον Σισέ.

Σίγουρα ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν μπορεί να έχει πλήρη εικόνα του ρόστερ, όμως επειδή γνωρίζει πολλούς παίκτες από την Ελπίδων, δεν αποκλείεται να τους εμπιστευτεί στην αρχή, με τον Πετρόπουλο και Χριστοδουλόπουλο να περιμένουν περισσότερες ευκαιρίες.

Και επίσημα ο Ιορδανίδης

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την πρόσληψη του Μιχάλη Ιορδανίδη, ο οποίος θα είναι δεύτερος βοηθός του Νίκου Νιόπλια. Οι δύο άντρες γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην εθνική Ελπίδων, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεργασία θα είναι αρμονική.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως δεύτερου βοηθού προπονητή».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις