Ολυμπιακός: Εύσημα Ζίκο στους παίκτες του

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 22:23
A- A A+

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Ζίκο για την πρόκριση επί της ¶ρσεναλ. Αρκετά θετικά μηνύματα από το μέτωπο των τραυματιών, με τους Ζεβλάκοφ και Τοροσίδη να προπονούνται κανονικά. Για την πρόκριση στους «16» μίλησε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης απέστειλαν οι Σέριφ Τιρασπόλ και Αγροτικός Αστέρας.

Στα αγωνιστικά, οι Βασίλης Τοροσίδης και Μίχαλ Ζεβλάκοφ προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκαν στην διάθεση του Ζίκο για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη. Κατά τα άλλα, ο Στολτίδης έκανε τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ντιόγο προπονήθηκε ατομικά, ενώ Λεντέσμα και Ντάρμπισιρ εκτός από το ατομικό πρόγραμμα, ακολούθησαν και ασκήσεις στο γυμναστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός των Πειραιωτών ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί των «κανονιέρηδων».

Στο μεταξύ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε σε εκδήλωση της NIKE για την πρόκριση του Ολυμπιακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σίγουρα είχαμε προβλήματα από την αρχή της περιόδου. Όλα τα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα όμως έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν πολύ ισχυρές ομάδες που συμμετέχουν στην επόμενη φάση, όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε λέγοντας:

«Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Μακάρι να γίνει κάτι καλό στην κλήρωση και να προχωρήσουμε. Αν γίνουμε πιο δυνατοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ. Το Καραϊσκάκη είναι το όπλο μας».

Για τους Αντώνη Νικοπολίδη και Όλοφ Μέλμπεργκ είπε: «Έχει αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι είναι ένας τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. Όλοι δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, ο Όλοφ έχει βοηθήσει και αυτός με την σειρά του».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις