ΛΑ.Ο.Σ.: Στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για τη διαφάνεια

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 15:01
UPD:15:08
A- A A+

«Τα μέτρα που μελετά η κυβέρνηση για την πάταξη της διαφθοράς και την καθιέρωση κανόνων διαφάνειας στον δημόσιο βίο βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση», εκτιμά ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωσή του για τα μέτρα που ανακοίωσε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1753554 .

«Να ελπίσουμε μόνον πως για μία ακόμη φορά δεν θα καταλήξουμε να συζητάμε για το αν ό,τι είναι νόμιμο είναι αυτομάτως και ηθικό και αντίστροφα αντί να εφαρμόζουμε απλά το νόμο, χωρίς διακρίσεις σε πολιτικούς και απλούς πολίτες, σε πολιτικούς φίλους και πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όσο για την επικείμενη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ΛΑ.Ο.Σ. επισημαίνει ότι «το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών πρέπει να θέσει τις κόκκινες γραμμές και το πλαίσιο ώστε να βαδίσουμε μπροστά χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος».

«Ο κ. Παπανδρέου μπορεί να το θέλει. Μπορεί να το πετύχει με ένα βαθύ κομματικό ΠΑΣΟΚ που καλλιεργεί για χρόνια τις πελατειακές του σχέσεις;», διερωτάται το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή