Παναθηναϊκός: Με Κλέιτον κόντρα στο «γηραιό»

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009 17:15
A- A A+

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, έδειξε πως υπολογίζει τον Σίλβα Κλέιτον για τη συνέχεια καθώς συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο μέσο στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο προπονητής των «πρασίνων» έδειξε από την πρώτη ημέρα πως πιστεύει στις δυνατότητες του Σίλβα Κλέιτον και για το λόγο αυτό του έδωσε μια θέση στην 20μελή της ομάδας εν όψει του δύσκολου αγώνα στο «Καυτανζόγειο».

Ο προπονητής των «πρασίνων» Νίκος Νιόπλιας έδειξε από την πρώτη ημέρα πως πιστεύει στις δυνατότητες του Σίλβα Κλέιτον και για το λόγο αυτό του έδωσε μια θέση στην 20μελή της ομάδας εν όψει του δύσκολου αγώνα στο «Καυτανζόγειο».

Όπως φαίνεται, ο πρώην παίκτης της Λάρισας θα αποτελέσει την πρώτη εσωτερική του «τριφυλλιού», όμως δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Αλέξανδρο Τζιόλη, οι οποίοι έμειναν εκτός και βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψουν επίσης οι τραυματίες Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σαριέγκι, Δάρλας και Μαχλελής. Οι πρώτοι τρεις συνέχισαν την Παρασκευή το ατομικό τους πρόγραμμα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες εκ των οποίων η πρώτη έκανε τακτική, ενώ η δεύτερη εξασκήθηκε στα τελειώματα των φάσεων.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε δίτερμα και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις