F1: Προχωρά η πίστα της Κορέας

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009 00:34
UPD:01/02/2010 17:49
A- A A+

Η Κορέα βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, όσον αφορά την κατασκευή της νέας πίστας, που θα φιλοξενήσει το Γκραν Πρι της χώρας το 2010, όπως είπε και ο Κέβιν Λι.

Την επόμενη χρονιά η Κορέα έχει πάρει το πράσινο φως να φιλοξενήσει αγώνα της Formula1 και γι' αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό την κατασκευή της νέας πίστας. Μάλιστα, αυτή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, όπως είπε ο γενικός διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού για την Ομοσπονδία της χώρας, Κέβιν Λι.

«Είναι πλήρως στο σχέδιο. Έχουμε ένα σχέδιο να τελειώσουμε όλη την κατασκευή στην πίστα στις 5 Ιουλίου την επόμενη χρονιά και μέχρι τώρα έχει γίνει το 60% περίπου.

Δουλεύουμε μαζί με άλλους ανθρώπους. Ο Τίλκε είναι σύμβουλος μηχανικών μας και είναι πολύ χαρούμενος με την πρόοδο στην κατασκευή της πίστας. Επίσης έχουμε επισκέψεις από ανθρώπους της FOM και είναι χαρούμενοι που βλέπουν την κατασκευή μας», είπε ο Λι και πρόσθεσε λέγοντας για τη χωρητικότητα των θεατών, αλλά και του προσωπικού.

«Η διαμονή για τη Formula1 που αφορά το προσωπικό και τους θεατές δεν είναι ακόμη αρκετά επαρκής, αλλά μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Έχουμε, ήδη, μιλήσει σχετικά με αυτό με τη FOM. Υπάρχει μια πιθανότητα να αγοράσουμε κρουαζιερόπλοια και πιστεύω ότι θα βρούμε όλη τη διαμονή για τους θεατές και το προσωπικό της Formula1. Το προσωπικό είναι η προτεραιότητά μας και έχουμε ιδρύσει όλα τα ξενοδοχεία για εκείνους τους ανθρώπους».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις