Eπιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Λούα Λούα;

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 12:10
A- A A+

Η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι είναι καλά και ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός θα φτάσει στη χώρα μας τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη και εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να υπογράψει για δεύτερη φορά στην καριέρα του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 29χρονος άσος θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει εκ νέου την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο ίδιος μιλώντας με ανθρώπους του Ολυμπιακού τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και πως έρχεται με μεγάλη όρεξη για μπάλα. «Είμαι πολύ καλά και έχω τρελή όρεξη για μπάλα. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις μου, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Λούα Λούα δεν κρύβει την ανυπομονησία του να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. «Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάλι. Αγαπάω πολύ την ομάδα και τον κόσμο της. Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», πρόσθεσε ο Κονγκολέζος άσος.

Σαλάμι: «Με ήθελαν κι άλλοι»

Στις εντυπώσεις που έχει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Γκμπολαχάν Σαλάμι μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ». Ο Νιγηριανός επιθετικός αρχικά τόνισε: «Με ήθελαν και άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, ο μάνατζέρ μου μίλησε μαζί τους, αλλά εγώ προτιμώ να υπογράψω συμβόλαιο και να αγωνιστώ εδώ. Θα ήμουν χαρούμενος αν έπαιζα για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλω να παίξω για τον Ολυμπιακό, είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ευρώπη και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Την επόμενη εβδομάδα θα μάθω αν τα πράγματα είναι εντάξει. Εγώ θέλω να μείνω».

Ο νεαρός άσος που δοκιμάζεται από τον Ζίκο εδώ και πέντε μέρες στη συνέχεια μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Έμαθα ότι προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι σημαντική επιτυχία. Δυστυχώς δεν είδα το παιχνίδι με την ¶ρσεναλ, γιατί είχα πάει για εξετάσεις και μετά στο ξενοδοχείο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την Ελλάδα είναι πάρα πολύ καλές. Μου αρέσει πολύ η χώρας σας».

Δεκάρι από Βραζιλία

Αν η πρώτη χειμερινή μεταγραφή είναι ο Λούα Λούα, δεύτερη για τον Ολυμπιακό θα είναι σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή» ένας μεσοεπιθετικός από τη Βραζιλία. Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να έχει εντοπιστεί και έχει «ψηθεί» εδώ και καιρό από τον Ζίκο να έρθει στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά το όνομά του είναι επτασφράγιστο μυστικό και δεν έχει διαρρεύσει ακόμα από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις