Ολυμπιακός: Θέλει Κεϊρίσον ο Ζίκο

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009 09:30
A- A A+

Μετά τον Λομάνα Λούα Λούα, ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Κεϊρίσον ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα και παίζει δανεικός στη Μπενφίκα. Στη λίστα και ο Μπραντάο.

Το προ λίγων ημερών δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», σύμφωνα με το οποίο ο Ζίκο θέλει τον Κεϊρίσον στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνεται από καλά ενημερωμένες πηγές που αναφέρουν ότι ο επόμενος προορισμός του Βραζιλιάνου άσου θα είναι η Ελλάδα. Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα που πρότεινε ο Ζίκο στον Σωκράτη Κόκκαλη και η Μπαρτσελόνα τον παραχωρεί δανεικό για ενάμιση χρόνο.

Απομένει μόνο να συμφωνήσουν ο Ολυμπιακός με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και τον παίκτη και να διευθετηθούν κάποια θέματα, όπως π.χ το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ελευθερώσουν κάποια θέση ξένου στο ρόστερ τους μιας και ο Κεϊρίσον δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Οι αποδοχές του παίκτη είναι 1,3 εκατομμύρια ευρώ και για ενάμιση χρόνο θα στοιχίσει 1,95 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος άσος είχε απασχολήσει και πριν από μερικούς μήνες τον Ολυμπιακό και μάλιστα ο Ανδρέας Νινιάδης τον είχε προτείνει στη διοίκηση, αλλά ο παίκτης κατέληξε τελικά στη Μπαρτσελόνα έπειτα από σίριαλ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να δίνει το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ στην Παλμέιρας για να τον κάνει δικό της.

Εν τω μεταξύ ο Ζίκο στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό επιβεβαίωσε ότι στη λίστα με τους παίκτες που έχει δώσει στη διοίκηση, βρίσκεται και αυτό του Έλτον Μπραντάο της Βάσκο Ντα Γκάμα. Παρ'όλα αυτά η περίπτωση του πρώτου σκόρερ της β΄ κατηγορίας της Βραζιλίας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς στη λίστα υπάρχουν μεγαλύτερα ονόματα.

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις