¶ρης: Χάνει Ολυμπιακό ο Φερνάντες

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009 00:33
A- A A+

Θλάση στον τετρακέφαλο ο Aργεντινός που δεν παίζει με Ολυμπιακό. Έτοιμος μετά από 3,5 μήνες ο Γκαρσία.

Ο Νταρίο Φερνάντες επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Έτσι κι αλλιώς ο ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έκτορ Κούπερ αποφάσισε επίσης ότι ο Κριστιάν Νασούτι θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών (συμπλήρωσε 7 κίτρινες) στα παιχνίδια με Ηρακλή την 17η και ΠΑΣ Γιάννινα την 18η αγωνιστική. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάρσι Νέτο θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την 16η αγωνιστική, ενώ την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Κάρλος Αράνο που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών.

Το ευχάριστο νέο της σημερινής προπόνησης ήταν ότι μετά από 3,5 μήνες ο Νάτσο Γκαρσία επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης και ιατρικώς έχει το ΟΚ να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν φυσικά κρίνει κάτι τέτοιο ο Κούπερ.

Ο Σέρχιο Κόκε σε συνέντευξή του στο «Εθνοσπόρ» μίλησε για τον πρώτο μήνα συνεργασίας με τον Κούπερ λέγοντας ότι: «Είναι λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Aυτά είναι δύο στοιχεία που τον καθιέρωσαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχουμε μιλήσει αρκετά μαζί του. Mας ζήτησε να είμαστε πρώτα απ' όλα καλοί και σωστοί ως άνθρωποι και επαγγελματίες μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλει απόλυτη πειθαρχία, ζητά να ακολουθούμε τη σκέψη του κι όποιος βγει από αυτή τη γραμμή που χαράσσει, δύσκολα θα έχει θέση στο σύνολο», ενώ για τον φετινό στόχο της ομάδας είπε:

«Είναι σημαντικό να φέρουμε ξανά την ομάδα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Nα μπούμε στα πλέι οφ και στη συνέχεια να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Επίσης και η διοργάνωση του Κυπέλλου είναι ένας σημαντικός στόχος τον οποίο υπολογίζουμε. Ξέρω πόσο πολύ θέλουν έναν τίτλο όλοι, πόση ανάγκη το έχει αυτό ο σύλλογος».

Μέχρι την Πέμπτη το αργότερο θα έχει λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Σεμπαστιπάν Αμπρέου που μάλλον επιστρέφει στην Νασιονάλ του Μοντεβιδέο ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η επίτευξη της συμφωνίας με τον Κούπερ για κλειστό συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2011.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις