Ζίκο: «Δεν απέλυσα εγώ τον Τεν Κάτε»

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 09:51
UPD:11:37
A- A A+

Στην Ιταλία βρέθηκε ο Ζίκο τις προηγούμενες μέρες και σε ιταλική εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο στους «16» του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην εκπομπή «E' sempre calciomercato», του Skysports1 και όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα στους «16» απάντησε: «Υπάρχει 20% πιθανότητα να γίνει. Εμείς δεν χρειάζεται να φοβόμαστε κανέναν».

Στη συνέχεια, ο 56χρονος τεχνικός, αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τους Βραζιλιάνους παίκτες της Γιουβέντους να βρίσκονται στα μαχαίρια με τον Τσίρο Φεράρα: «Δεν είναι απίθανο. Ο Ντιέγκο όταν ξεκίνησε στη Γιουβέντους ήταν καλός, μετά τραυματίστηκε και τώρα που επέστρεψε δείχνει κάπως φοβισμένος».

Για να προσθέσει: «Όλοι, όμως, περιμένουν πολλά απ' αυτόν. Για τον Μέλο, από τη στιγμή που τον πήρε η Γιουβέντους πίστευε ότι θα της πρόσφερε πολλά. Ισως αυτή τη στιγμή που περνά δυσκολίες η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένος».

Στη συνέχεια ο Ζίκο μίλησε και για τον Αντριάνο τονίζοντας ότι ο συμπατριώτης του δεν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει ποδόσφαιρο. «Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει, αλλά δεν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Θέλει να μείνει στη Βραζιλία όπου περνά καλά μαζί με την οικογένειά του».

Τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για το αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του και τον Παναθηναϊκό έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε. «Εγώ δεν απέλυσα κανένα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και εγώ πριν από τρεις μήνες είχα απολυθεί από την ΤΣΣΚΑ. Είναι λογικό. Πιο εύκολα απολύεις έναν άνθρωπο παρά είκοσι πέντε».

πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις