Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ρικέλμε

Μεγάλο όνομα και 10άρι θέλουν στον Πειραιά
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009 10:53

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος εξετάζεται σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους» καθώς συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία, αλλά και πρεστίζ.

A- A A+

Η αναζήτηση επιτελικού μέσου στον Ολυμπιακό έχει φέρει μεγάλα ονόματα στο προσκήνιο. Επέστρεψε στου Ρέντη ο Λούα-Λούα και για δύο ημέρες θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις για να κριθεί η απόκτηση του.

Στο Λιμάνι αναζητούν έναν μέσο, ο οποίος δεν θα είναι ρίσκο και θα έχει δοκιμαστεί σε μεγάλο επίπεδο, προκειμένου να δώσει επιπλέον ώθηση σε Ελλάδα και Ευρώπη για να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση των στόχων της.

Ο γνωστός μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι έχει στείλει φαξ στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, προτείνοντας ένα πολύ μεγάλο όνομα, τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος εξετάζεται σοβαρά από τους "ερυθρόλευκους" καθώς συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία, αλλά και πρεστίζ. Η Μπόκα Τζούνιορς αναζητεί σύλλογο για να τον παραχωρήσει, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να "σηκώσει" το συμβόλαιο του.

Ο 32χρονος διεθνής ζητάει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ η αργεντίνικη ομάδα δεν θα αξιώσει μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει. Το μόνο "αγκάθι", όπως είναι κατανοητό είναι οι αμοιβές του.

Αναφορικά με τα άλλα ονόματα που έχουν βγει στο προσκήνιο, ο Ολυμπιακός διαψεύδει για τους Μπραντάο, Ρέγες και Νενέ, όμως προέκυψε και ένα νέο, αυτό του Ντάνιελ Καρβάλιο, τον οποίο ο Ζίκο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δάκρυσε ο Λούα

Ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα-Λούα επέστρεψε έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια στου Ρέντη και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του, συναισθήματα τα οποία εξέφρασε με δάκρυα.

Αγκαλιάστηκε με τον "κολλητό" του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα από το 2007 και τους διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις εξετάσεις, καθώς τις είχε περάσει στην Τότεναμ, η οποία τελικά όμως δεν προχώρησε στην απόκτησή του.

πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις