Αιχμηρή απάντηση Κ. Μητσοτάκη στον Κ. Μαρκόπουλο

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 10:32
UPD:12:00
A- A A+

Αναβρασμός στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την πρόσφατη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την κατάσταση της οικονομίας και την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Την αρχή έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος επετέθη στον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν δικαιούται να ομιλεί με αυτόν τον τρόπο, για να έρθει σήμερα η απάντηση του διευθυντή του γραφείου του κ. Μητσοτάκη, Γιάννη Πευκιανάκη, σε έντοντα ειρωνικό τόνο.

«Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δεν βοηθούν το πολιτικό σύστημα και τον τόπο, ούτε τη ΝΔ που τον αγκάλιασε και τον έκανε πρωθυπουργό. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει έτσι», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρκόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δήλωση που προκάλεσε την αιχμηρή απάντηση του επιτίμου προέδρου της ΝΔ.

«Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για την βαθειά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου», απάντησε με νόημα ο κ. Πευκιανάκης και κατέληξε: «Κατα τα λοιπά, ο κ. Μαρκόπουλος ούτε καν πρωτοτύπησε. "Το δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς" στον κ. Μητσοτάκη το έχει πει πολυ πριν απ αυτόν ο αείμνηστος Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή