ΝΔ: «Οχι» στις εξεταστικές του αποπροσανατολισμού

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 17:21
A- A A+

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε οι σχετικές κυβερνητικές ενέργειες να λειτουργήσουν στο πεδίο των εντυπώσεων, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προκαλέσουν αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα προβλήματα της κρίσιμης συγκυρίας, που διανύουμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικών επιτροπών.

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, χωρίς άλλη καθυστέρηση, στην κατάρτιση και εφαρμογή ενός συνολικού Εθνικού Σχεδίου εξόδου της Ελληνικής οικονομίας από την κρίση», πρόσθεσε.

« Όσο δεν το κάνει και είτε αναλώνεται σε κάθε είδους άλλες ενέργειες, είτε υιοθετεί μεμονωμένα μέτρα, χάνει πολύτιμο χρόνο και πλήττει, ακόμη περισσότερο, την αξιοπιστία της χώρας μας απέναντι στις Διεθνείς αγορές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος συμπλήρωσε ακόμα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς είχε καλέσει ήδη από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, τον πρωθυπουργός να προωθήσει τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή