Πιλάβιος: Θα συζητήσουμε με Ότο πριν το Μουντιάλ

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009 22:28
A- A A+

Για το μέλλον του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, για τις ελπίδες διάκρισης της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και για τις σχέσεις του με την Super League μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, σε συνέντευξη του στον «Αθήνα 9,84».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πιλάβιος:

Για τον Ότο Ρεχάγκελ: «Εγώ δεν πιστεύω πολύ στις ηλικίες, αλλά στην ψυχική διάθεση και συνεργασία. Από τη στιγμή που αυτά τα δύο πράγματα υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό, νομίζω δεν έχει σημασία η ηλικία. Μία σχέση, βέβαια, εξαρτάται και από τις δύο πλευρές. Δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση με τον προπονητή, αλλά πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάνουμε μία συζήτηση».

Για την Εθνική ομάδα: «Ο βασικός στόχος είναι να παίξει η Εθνική το ποδόσφαιρο που μπορεί και να χαρεί την παρουσία της στο Μουντιάλ. Αν γίνουν αυτά και προετοιμαστεί κατάλληλα, πιστεύω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Εκείνο που θα ήθελα είναι οι εθνικές ομάδες να συμμετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις, να αποκτούν εμπειρίες και να βλέπουν πράγματα εκτός Ελλάδας. Αυτό είναι το ζητούμενο. Προσωπικά, πιστεύω ότι μπορεί να έρθει η πρόκριση στους "16"».

Για τις σχέσεις με τη Superleague: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με τη διοίκηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ειδικά με τον κύριο Κομνηνό, που έτρεχε το μαγαζί, αλλά και με τους δύο προέδρους. Τα λέω αυτά γιατί είδα δημοσιεύματα στον Τύπο, τα οποία θεωρώ ότι δεν απεικονίζουν απολύτως την πραγματικότητα.

Όσο η Superleague έχει τις δομές της και λειτουργεί σωστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για τα περί καταργήσεως της Superleague που διάβασα, θέλω να πω ότι ποτέ η ΕΠΟ δεν κάνει τέτοια πράγματα μονομερώς. Δεν είναι δυνατόν να πάει να καταργήσει κάποια Ένωσή της. Όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν δεν είναι σωστά. Απλώς ανέφερα ότι δεν μου αρέσει να βλέπω μία Ένωση 16 ομάδων διχοτομημένη».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις