Αναδεικνύεται ο πρωταθλητής χειμώνα

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009 13:01
A- A A+

Με τη λήξη του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανάμεσα στον ¶ρη και τον Ολυμπιακό (19.00, Novasports1) θα γνωρίζουμε ποιος έχει κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από τους "ερυθρόλευκους", με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Στη Θεσσαλονίκη ο ¶ρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την κάκιστη εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ με απόντες τον Νταρίο Φερνάντεζ, που είναι τραυματίες και εκτίει ποινή και τον εδώ και καιρό απόντα Νάτσο Γκαρσία, εμφανίζεται αποφασισμένη να κλείσει τη χρονιά με μία σπουδαία νίκη.

Για τον ¶ρη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Κάρλος Αράνο και θα πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή, απόντος του Φερνάντεζ, θα βρίσκεται πιθανότατα ο Σάκης Πρίττας στο πλευρό του Μεχντί Ναφτί.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, παρά την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και τις τακτικές βροχοπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό, που κέρδισε το Σάββατο (19/12) τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον προσπέρασε.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη για να ανέβουν και πάλι στην κορυφή διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών και παράλληλα να κατακτήσουν αυτοί τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Επιπλέον δεν θέλουν να πάθουν ότι και πέρσι, να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα σε αυτό το γήπεδο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ζίκο, που έχασε την τελευταία στιγμή τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ αβέβαιη είναι και η παρουσία του Έντσο Μαρέσκα, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά βρίσκεται με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Στο παιχνίδι είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή του ο Βραζιλιάνος Ντιόγκο.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις