Ρότσα: «Θα περάσει ο Παναθηναϊκός»

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009 17:44
UPD:17:48
A- A A+

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Αναλυτικά τα λόγια του Αργεντινού στο Αθήνα 9,84:

Για την κλήρωση του Παναθηναϊκού: "Καλή ήταν η κλήρωση. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα πάρα πολύ καλό παρελθόν απέναντι σε ιταλικές ομάδες. Βέβαια μεσολαβούν ακόμα πολλά παιχνίδια. Έχουμε δύο μήνες για το πρώτο ματς. Το διάστημα αυτό μπορεί να συμβούν πολλά. Ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί και η Ρόμα το ίδιο. Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή παράδοση απέναντι σε ιταλικές ομάδες.

Θυμάμαι από την εποχή που έπαιζα ότι το πρώτο μεγάλο μπαμ το κάναμε εναντίον της Γιουβέντους το 1980, με την μεγάλη ομάδα της Γιουβέντους τότε που πήγαμε και τους κερδίσαμε 4-2 μέσα στη Λεωφόρο. Θυμάμαι ακόμα άλλον έναν αγώνα που έχω δέκα έξι ράμματα στο πόδι πάλι με τη Γιουβέντους στο Στάδιο. Επαναλαμβάνω ότι έχουμε καλή παράδοση. Ελπίζω να συνεχιστεί στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Η Ρόμα είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία. Μην ξεχνάτε ότι έχει πάρα πολλούς διεθνείς όχι μόνο Ιταλούς και ξένους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της.

Οι Ιταλοί έχουν ένα τρόπο παιχνιδιού έντονο για να σε φέρουν στα μέτρα τους. Συνήθως παίζουν αντιποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο που σου σπάει τα νεύρα, σε φέρνουν εκεί που θέλουν αυτοί και μπορούν να σε κερδίσουν. Η πολύ μεγάλη σκοπιμότητα είναι ένα βασικό τους χαρακτηριστικό. Πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Όπως είπε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού οι πιθανότητες είναι πενήντα πενήντα.

Έχουμε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές κι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία τα παιχνίδια με τους Ιταλούς . Σαν ομάδα η Ρόμα δεν έχει καταφέρει πιστεύω ακόμη να γίνει πάρα πολύ δυνατή αλλά έχει πάρα πολύ καλές μονάδες. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα η οποία με την αλλαγή που έγινε τώρα στο προπονητικό τημ θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Έχει δύο μήνες μπροστά.

Είναι μία περίοδος που ο Νίκος ο Νιόπλιας γνωρίζει σιγά σιγά καλύτερα την ομάδα. Σε δύο μήνες που είναι το πρώτο παιχνίδι με τη Ρόμα θα έχει σίγουρα μία καλύτερη εικόνα και θα μπορεί να πάρει πολύ περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές από τώρα που είναι μία εβδομάδα μαζί τους".

Όσο για την κλήρωση του Ολυμπιακού, υποστήριξε:

"Τα τελευταία δύο χρόνια η Μπορντό είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στην Ευρώπη. Κέρδισε το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Είναι πρώτη ξανά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι η αήττητη ομάδα του Champions League. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τώρα πια νομίζω ότι δεν είναι σε όμιλο είναι παιχνίδια νοκ άουτ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα.

Αυτές οι ομάδες αν τις παίζεις σε ένα παιχνίδι είναι καλά. Σε διπλά παιχνίδια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί μην ξεχνάμε ότι κέρδισε αυτή τη χρονιά μεγάλους αντιπάλους. Θα δυσκολέψει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει την έδρα πάρα πολύ δυνατή. Αυτή την ώρα αν αναμετρηθούν αυτές οι δύο ομάδες υπάρχει διαφορά υπέρ της Μπορντό.”

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις