ΛΑΟΣ: Ανοιξε μια σύγχρονη κερκόπορτα για τον ελληνισμό με τις ελληνοποιήσεις

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009 22:02
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης για τις εξαγγελίες σχετικά με τους μετανάστες εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Α. Ροντούλης, κατηγορώντας την ότι άνοιξε μια «σύγχρονη κερκόπορτα για τον Ελληνισμό» με «τις ελληνοποιήσεις».

Τόνισε δε πως οι συνέπειες θα είναι η εθνολογική αλλοίωση και η αλλοίωση του εκλογικού σώματος, επισημαίνοντας πως «μπορεί να το επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ γιατί αυτοί οι χιλιάδες θα μετατραπούν σε πραιτοριανούς που θα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Ροντούλης κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι δεν είπε λέξη για το θέμα, δεν τοποθετήθηκε καν αν συμφωνεί ή όχι.

Παράλληλα, «πρόσφερε» στην υπουργό Παιδείας ¶ννα Διαμαντοπούλου το βιβλίο που επιμελήθηκε η κ. Θ. Δραγώνα με τίτλο «Τι είναι η πατρίδα μας».

Κατά την ομιλία του επί του προϋπολογισμού 2010 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ έθεσε το ερώτημα αν ζητείται η συνδρομή και οι θυσίες του ελληνικού λαού «για να κερδίσει ο Αχμέτ κι ο Χασάν».

Αμφισβήτησε δε τη δυνατότητα του ΠΑΣΟΚ να ασκήσει ανεξάρτητη πολιτική και πολιτική εξόδου από την οικονομική κρίση «όταν το κόμμα χρωστάει στις τράπεζες».

Υποστήριξε επίσης πως υπάρχουν λύσεις «μόνο που πρέπει να είναι λύσεις εκτάκτου ανάγκης» και να προσεγγίζουν τα θέματα με τόλμη.

Πρότεινε δε εκ μέρους του κόμματός του τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, μέτρο από το οποίο - όπως σημείωσε - θα εξασφαλιστούν πολλά δισεκατομμύρια στο Αποθεματικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών και θα επιδράσει θετικά στη ρευστότητα της οικονομίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή