«Ανεπαρκής η πρόταση του Ολυμπιακού για Μπεν Αρφά»

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009 21:23
A- A A+

Παράταση πήρε η υπόθεση της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Μαρσέιγ, Ζαν Κλοντ Ντασιέ. Ο ισχυρός άνδρας της Ολιμπίκ υποστήριξε πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι ανεπαρκής και τόνισε πως περιμένει καλύτερη προσφορά.

Επίσημη θέση αναφορικά με το μέλλον του Χατέμ Μπεν Αρφά στην Μαρσέιγ πήρε ο Ζαν Κλοντ Ντασιέ, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης της Ολιμπίκ με την Οσέρ,

Ο πρόεδρος των Μασσαλών αφού επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό έκανε λόγο για ανεπαρκή πρόταση των «ερυθρόλευκων», ενώ υπογράμμισε πως αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του Γαλλοτυνήσιου είναι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

«Αν λάβουμε υπόψη τις προσφορές που υπάρχουν, μπορώ να πω, πως η πρόταση του Ολυμπιακού είναι υπαρκτή, αλλά είναι ανεπαρκής. Περιμένουμε καλύτερη προσφορά από τον Ολυμπιακό», ανέφερε σχετικά ο Ντασιέ ενώ πρόσθεσε:

«Με τα ως τώρα δεδομένα, ο Μπεν Αρφά είναι παίκτης της ομάδας μας. Υπήρξε μια σειρά συναντήσεων της Μαρσέιγ με τον παίκτη και τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Εμείς δεν θα κάνουμε κάτι, αν και αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Ντεσάμπ».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις