Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009 12:59
A- A A+

Πτώση αναμένεται να σημειώσει από αύριο το απόγευμα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα, ενώ από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας επιστρέφουν οι νοτιάδες. Πιο αναλυτικά:

Κυριακή 27-12-2009

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου τη νύχτα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις και από το βράδυ πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8.

Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά και βόρεια από το απόγευμα.

Δευτέρα 28-12-2009

Nεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και θα εξασθενήσουν τη νύχτα.

Θερμοκρασία: σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Τρίτη 29-12-2009

Kαιρός γενικά βελτιωμένος. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα δυτικά από το απόγευμα.

Δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 30-12-2009

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

¶νεμοι ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στ νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή