Στο… χέρι του Μπεν Αρφά

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009 13:40
A- A A+

Ο Γαλλοτυνήσιος άσος της Μαρσέιγ, Χατέμ Μπεν Αρφά, αποφασίζει για το αν θα δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικου συλλόγου, όλα πλέον είναι στο χέρι του παίκτη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίρρηση πώλησης από τη διοίκηση.

Σε δηλώσεις του στο γαλλικό Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, αναγνώρισε την αξία του 22χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά τόνισε πως η συμπεριφορά του δεν είναι ανεκτή.

"Ο Χατέμ μπορεί να κάνει πολλά και δεν είναι απαραίτητο να φύγει", δήλωσε αρχικά ο κ. Ανιγκό και πρόσθεσε: "Από εκείνον εξαρτάται αν θα φύγει και από κανέναν άλλο! Στα χέρια του βρίσκονται τα κλειδιά, ούτε στον προπονητή, ούτε στους οπαδούς, ούτε στον αθλητικό διευθυντή ή τον πρόεδρο της ομάδας. Μονάχα από εκείνον εξαρτάται. Είδαμε τα όσα έκανε στο παιχνίδι με την Όσερ. Μπορεί να ρισκάρει, να δημιουργήσει παιχνίδι, κάτι που αρέσει σε όλους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε την ιδιότροπη συμπεριφορά του, που εμφανίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι απλό…".

Το διοικητικό συμβούλιο της Κυριακής, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, τη μεταγραφή του νεαρού αστέρα, που παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά πιέζεται να αλλάξει άποψη.

πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις