Πρόταση Ηρακλή για Αμπουμπακάρι

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009 17:46
A- A A+

Την αγορά του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι επιθυμεί ο Ηρακλής και για το λόγος αυτό κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ. Οι «κυανόλευκοι» δεν συζητούν σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να έρθει ως δανεικός ο Γκανέζος. Σε δυσμένεια ο Σερζ Ντιέ.

Ο Ηρακλής κατέθεσε επίσημη πρόταση αγοράς του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, καθώς θέλει να αποκτήσει σε μόνιμη βάση των 24χρονο μέσο που έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά με τον Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λιγκ, δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες από τον Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» θέλει να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη για να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ του, όμως στον Ηρακλή δεν σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο. Η απάντηση του ΠΑΟΚ αναμένεται εντός των ημερών, αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο πώλησης του Αμπουμπακάρι.

Στο μεταξύ ο Ηρακλής συνεχίζει την αναζήτηση δύο κεντρικών μέσων, αφού σε αυτή τη θέση θέλει ενίσχυση η ομάδα, σύμφωνα με τον Σάββα Κωφίδη.

Δυσαρέσκεια για Ντιέ

Ο Σερζ Ντιέ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Ηρακλή, για εξωαγωνιστικούς λόγους, μόλις λίγο καιρό μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Ο μέσος των «κυανόλευκων» ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας το Σάββατο (26/12), μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρησή του για τη Θεσσαλονίκη, ότι έχει προσβληθεί από ίωση και πως ο γιατρός που τον εξέτασε του απαγόρεψε να ανέβει σε αεροπλάνο υπό το φόβο της μετάδοσης του ιού σε άλλους επιβάτες.

Μάλιστα ο Ντιέ είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορεί να τους στείλει με φαξ τη γνωμάτευση του γιατρού, ο οποίος του χορήγησε άδεια μέχρι τις 2/1. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους «κυανόλευκους», καθώς ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή αλλά και για το γεγονός ότι ο Ντιέ ζητά ουσιαστικά να μείνει στην Ακτή Ελεφαντοστού και για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς και πέρσι είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του τότε προπονητή, Μάκη Κατσαβάκη, καθώς ο Αφρικανός μέσος άργησε να επιστρέψει επικαλούμενος πρόβλημα με τη γιαγιά του.

Στον Ηρακλή θεωρούν τον ποδοσφαιριστή αδικαιολογήτως απών, δεν του χορηγούν την άδεια που ζητά και φυσικά αναμένονται εξελίξεις και βαριά τιμωρία μόλις επιστρέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, η γενική συνέλευση της εταιρείας θα γίνει στις 31/12 στη 13.00 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.΄

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις