Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009 05:00
UPD:05:12
A- A A+

Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά με βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι πιο πυκνές και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ομίχλη κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωΐ κυρίως στην Ανατολική Κρήτη. Γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 που τη νύχτα θα ενισχυθούν στα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που αργά την νύχτα στα βόρεια θα ενισχυθούν στα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νότιοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Ζεστό για την εποχή καιρό με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για αύριο Πέμπτη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ΕΜΥ, με ομίχλες τις πρωϊνές ώρες.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια πελάγη 7 Μποφόρ. Σημαντική άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή