Θέλει Κλέιτον ο Ηρακλής

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009 14:16
A- A A+

Επίσημη κρούση στον Σίλβα Κλέιτον έκανε ο Ηρακλής, προκειμένου ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού να φορέσει τα «κυανόλευκα». Aρκετές απουσίες στην προπόνηση.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή προσέγγισαν τον μεσοεπιθετικό των «πρασίνων», αφού γνωρίζουν ότι ο Κλέιτον αποτελεί ξένο «σώμα» στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ώστε να αρχίσει και πάλι να παίζει ποδόσφαιρο.

Εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου πάντως, τόνισαν στους ανθρώπους του Ηρακλή, ότι πρωταρχικός στόχος του Κλέιτον είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό και θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν. Φυσικά η πρόταση του «Γηραιού» δεν απορρίφθηκε και το σύντομο μέλλον θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο τεχνικός διευθυντής του γηραιού Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε με τον Κλέιτον, ο οποίος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ηρακλή. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών για να απαντήσει, διότι περιμένει κάτι από το εξωτερικό.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Πανθρακικό συνεχίστηκε σήμερα (30/12) στην Μίκρα, με προπόνηση, που αφορούσε στην αγωνιστική τακτική και στις ασκήσεις με την μπάλα. Ο Γιάκομπ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Γιαννούλης συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως συνέχισαν τα ειδικά προγράμματά τους οι Λέκι και Πιλότο. O Tούμα προπονήθηκε μόνος, λόγω ψύξης στον αυχένα, και, σαφώς, η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική, μιας και θα επανέλθει άμεσα. Ο Koβαλέφσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, υποβλήθηκε σε φυσιοθεραπεία, προπονήθηκε πολύ χαλαρά, αλλά δεν είναι σημαντικό το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. Απών ήταν και ο Ντάλα Μπόνα που έμεινε στο σπίτι του για ανάρρωση από την ίωση.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις