ΠΑΣΟΚ: Ο Γ. Ανδριανός απολαμβάνει ασυλίας

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2008 16:45
A- A A+

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. προσπαθεί να συσκοτίσει την υπόθεση Ζαχόπουλου και ταυτόχρονα να επιβάλει ιδιότυπες ασυλίες στην πολιτική ζωή του τόπου», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Διοίκησης του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου.

«Σ’ αυτές τις ιδιότυπες ασυλίες», πρόσθεσε ο κ. Ρόβλιας, «εντάσσεται και η περίπτωση του κ. Ανδριανού (σ.σ. ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού) κατά του οποίου δεν έχουν ακόμη ασκηθεί τα νόμιμα, παρότι πέρασαν πέντε ημέρες από την κατάθεσή του. Ο κ. Ανδριανός αρνείται παράνομα να ενημερώσει τη Δικαιοσύνη για κρίσιμα θέματα και στοιχεία της όλης υπόθεσης, που σχετίζονται με το περιβόητο DVD. Απολαμβάνει όμως ασυλίας. Έχουμε, δηλαδή, διαφορετικά μέτρα, διαφορετικά σταθμά και διαφορετικές ταχύτητες μέσα στην ίδια υπόθεση».

«Η Ν.Δ. με κεντρικό σχεδιασμό και κατεύθυνση συσκοτίζει την υπόθεση και αποπροσανατολίζει τις έρευνες. Οι παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη αποτελούν μέρος αυτού του σχεδιασμού», υπογράμμισε ο υπεύθυνος του Τομέα Διοίκησης του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή