Προβάδισμα Ολυμπιακού για Γκαλίτσιο

Επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Πατσατζόγλου
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2008 21:02
A- A A+

Προβάδισμα για την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου από τη Λάρισα έχει ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» προβλέπει τη μετακίνηση του 21χρονου μπακ χαφ στον Πειραιά από το προσεχές καλοκαίρι, καθώς επίσης και ποστοστό μεταπώλησης του παίκτη για τη Λάρισα που ανέρχεται στο 20%.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει δυναμικό «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού (έτερου διεκδικητή του ποδοσφαιριστή), χωρίς πάντως να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Φερνάντο Μπελούτσι αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Σέρχιο Αλμιρόν, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», καθώς και της Ρίβερ Πλέιτ, όμως εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες ολοκλήρωσης μίας τέτοιας μεταγραφής.

Πρώτη προπόνηση για το 2008 με επιστροφή Πατσατζόγλου

Εν τω μεταξύ την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα χρονιά έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά από το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί.

Ο Τάκης Λεμονής είδε με ικανοποίηση τον Χρήστο Πατσατζόγλου να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από το ματς με τη Βέρντερ (κάκωση στον ταρσό αριστερού άκρου ποδός) και έτσι ο διεθνής μέσος θα είναι στη διάθεσή του προπονητή του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή.

Αισθητά βελτιωμένη είναι και η κατάσταση του Ακη Στολτίδη, που ακολούθησε κανονικά το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Καλύτερα είναι και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από αμυγδαλίτιδα

Πριν την προπόνηση, ο Τάκης Λεμονής ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους και στη συνέχεια τους είπε: «Ξέρω ότι ήταν και για σας σημαντικό να περάσετε ένα διήμερο με τις οικογένειές σας και μακριά από την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου, αλλά από αυτή τη στιγμή μπαίνουμε σε μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, που θα καθορίσουν και πόσο πετυχημένη θα είναι η καινούργια χρονιά. Αυτό που περιμένω από όλους σας είναι να μου δείξετε το τι φιλοδοξίες και όνειρα έχετε για την ομάδα, γιατί κυνηγώντας όλους αυτούς τους στόχους, δεν αρκεί μόνο η καλή τεχνική, η τακτική και η φυσική κατάσταση, αλλά πάνω από όλα χρειάζεται θέληση και πάθος για την επίτευξη αυτών των στόχων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις