Γ. Καρατζαφέρης: «Πολιτικό σκάνδαλο με μαύρο χρώμα» η υπόθεση Ζαχόπουλου

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2008 12:52
UPD:12:54
A- A A+

Πολιτικό σκάνδαλο με «μαύρο κι όχι ροζ χρώμα» χαρακτήρισε την υπόθεση Ζαχόπουλου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στο ρ/σ Real Fm.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι ο ίδιος δημοσιογραφεί, ενώ ο Γιάννης Ανδριανός όχι: «Συνταγματικά έχω την αίσθηση ότι όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες θέσεις, τελεί εν αναστολή αυτή η ιδιότητα» επεσήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Οι χειρισμοί του ήταν παιδαριώδεις και προσβλητικοί για τον πρωθυπουργό. Κάθε δευτερόλεπτο που κάθεται στην καρέκλα του, προσβάλει τον Κ. Καραμανλή». Ο κ. Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε «όταν η Ολγα Τρέμη και ο Θέμος Αναστασιάδης λένε «μακριά από εμάς η κασέτα», ο κ. Ανδριανός, πώς την παραλαμβάνει;» και συμπλήρωσε: «Ο Καραμανλής είναι το θύμα. Πλαισιώνεται είτε από παλιανθρώπους, είτε από ανίκανους».

Ο κ. Κατατζαφέρης επεσήμανε ακόμη ότι «πρέπει να βρούμε τον τροφοδότη λογαριασμό. Να ανοιχτούν όλοι οι λογαριασμοί Ζαχόπουλου, εμφανείς και μη, και ειδικά τα μυστικά κονδύλια του Δεκεμβρίου, για να φανεί ποιοι έχουν χρηματοδοτηθεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή