ΛΑΟΣ: «Σόου» η συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Επιθέσεων

Να κατατεθεί αίτημα για Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2008 16:11
UPD:16:16
A- A A+

«Όχι» στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για επείγουσα σύγκληση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/01/04/1458625.htm , λέει με ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρόκειται να συμπράξει «στις μεθοδεύσεις κάποιων να μετατρέψουν την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων σε επιτροπή Παραμορφωτικών Υποθέσεων».

«Το ζητούμενο δεν είναι να στήσουμε ένα σόου με απολογούμενο τον Πρωθυπουργό, όσο η υποχρέωσή μας να συνεισφέρουμε στην αποκάλυψη της πολιτικών πτυχών του "Ζαχαπούλειου ¶γους" χωρίς οι ενέργειες μας να στοχεύουν σε ποδηγέτηση της ήδη καταπονημένης, από την υπόθεση, Δικαιοσύνης», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη.

Τέλος, ο ΛΑΟΣ καλεί τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, «αν δεν ψάχνουν για σόου και θέλουν την ουσία, να συμφωνήσουν να ζητήσουμε από κοινού Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε και στο θέμα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανού: «Όπως ο Αρχιεπίσκοπος έδιωξε τον Επιφάνειο τότε που παρέλαβε την κασέτα την περίοδο της κρίσεως της Εκκλησίας, έτσι και ο πρωθυπουργός πρέπει να διώξει τον κ. Ανδριανό. Εκτίθεται με την παρουσία του κ. Ανδριανού και τους εν γένει χειρισμούς του σε αυτήν την υπόθεση», παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή