ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένοι ηθικά, κυβέρνηση και Πρωθυπουργός»

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2008 20:18
A- A A+

«Όποιος αποφασίζει να αναφερθεί στο αδιαμφισβήτητο δημόσιο ήθος του Γιώργου Παπανδρέου, πρέπει να το σκεφτεί δυο φορές, ιδίως όταν εκπροσωπεί έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση, οι οποίοι είναι ηθικά, πολύ βαριά εκτεθειμένοι, στη συνείδηση του ελληνικού λαού, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Θεόδωρου Ρουσόπουλου.

Σημειώνεται ότι με αφορμή τα σχόλια του κ. Παπανδρέου περί «Μαξίμου Γκέιτ», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε εκ νέου το ΠΑΣΟΚ για μικροπολιτική. «Αν έχει οποιαδήποτε στοιχεία προς έρευνα, καλό θα ήταν να τα προσκομίσει», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ για τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στη ΝΔ η διαφθορά έχει φτάσει στο απροχώρητο παρατήρησε:

«Ο κ. Παπανδρέου είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί για θέματα σήψης και διαφθοράς επί σειρά ετών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ... Βλέπουμε ποιος συγκάλυπτε υποθέσεις και ποιος το παραμικρό το στέλνει στον εισαγγελέα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή