Aλ. Αλαβάνος: Η υπόθεση Ζαχόπουλου αγγίζει τον Πρωθυπουργό

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2008 13:05
A- A A+

«Πέρα από τις διαστάσεις της προσωπικής υπόθεσης, έχουμε ένα μεγάλο πολιτικό ζήτημα σε σχέση με την ακραία κομματικοποίηση και την αδιαφανή διαχείριση των χρημάτων, των κοινοτικών ή των εθνικών, από την κυβέρνηση. Αγγίζει τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, συμμετέχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός», δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέκος Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου.

«Και γι αυτό για άλλη μια φορά, απευθυνόμενος και προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλω να πω, υπάρχει τρόπος να έρθει ο Πρωθυπουργός στη Βουλή. Δεν χρειάζεται να συνεχίζεται αυτή η κολοκυθιά. Και ο τρόπος αυτός είναι απλός. Να ζητήσει το ΠΑΣΟΚ τη διενέργεια προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με θέμα όλα όσα έχουν γίνει στο Υπουργείο Πολιτισμού και στη δημόσια διοίκηση και την ανάγκη να δώσει λόγο ο Πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

«Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς έχει εξαντλήσει αυτή τη δυνατότητα, που την είχε για μια φορά μέσα σ΄ αυτό το κοινοβουλευτικό έτος που περνάμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή