Ολυμπιακός - «Έπεσαν» οι υπογραφές με Μπελούτσι

«Ναι» και από Αλμιρόν - Στο Λιμάνι Γκαλίτσιος και Παπαδόπουλος
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2008 13:25
UPD:13:35
A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Αργεντινός Φερνάντο Μπελούτσι. Ο ταλαντούχος μέσος υπέγραψε σήμερα με τους «ερυθρολεύκους» συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών. Οι απολαβές του μέχρι το καλοκαίρι ανέρχονται στα 400.000 ευρώ, ενώ του χρόνου θα λάβει 800.000, κλείνοντας την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με απολαβές ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.

Το κόστος της μεταγραφής αγγίζει τα 6,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ανυπομονούσα να τελειώσει η μεταγραφή. Τώρα θέλω να αρχίσω προπονήσεις το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε : «Είναι όνειρο για κάθε Αργεντινό ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Νιώθω ευτυχής και τυχερός που τα κατάφερα και ελπίζω να παίξω και εδώ τόσο καλά όσο και στην Αργεντινή. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα έχω ανάλογη απόδοση. Θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων».

Η επίσημη παρουσίαση του Μπελούτσι θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», μαζί με αυτή του Σλοβένου Μίρνες Σίσιτς.

Παίκτης του Ολυμπιακού από το επόμενο καλοκαίρι θα είναι και ο Γιώργος Γκαλίτσιος της Λάρισας, καθώς η οικονομική διαφορά που υπήρχε, ξεπεράστηκε και χθες το βράδυ έκλεισε η οριστική συμφωνία για την έλευση του νεαρού αμυντικού στον Πειραιά. Σύμφωνα με τον SuperΣπορ FM, ο Γκαλίτσιος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, με μέσο όρο ετήσιων αποδοχών 325.000 ευρώ. Η Λάρισα θα βάλει στα ταμεία της 800.000 ευρώ, 400.000 τώρα και 400.000 τον Μάιο, ενώ θα διατηρήσει και το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση μεταπώλησης.

Σχεδόνι βέβαιη θεωρείται και η απόκτηση του ταλαντούχου Γιάννη Παπαδόπουλου από τον Ηρακλή, επίσης το επόμενο καλοκαίρι. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Ηρακλή για τον 18χρονο μέσο φθάνουν το ένα εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να προσφέρει κάτι λιγότερο

«Ναι» και από Αλμιρόν

«Ναι» στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει πει και ο Σέρχιο Αλμιρόν, κάτι που επιβεβαιώνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Γιουβέντους δέχτηκε να παραχωρήσει τον παίκτη, με τη μορφή δανεισμού, βάζοντας οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι στα 7 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η σύζυγος του Αλμιρόν βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα σε αναζήτηση σπιτιού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις