«Δεν έχω σχέση με το DVD που παρέλαβε ο κ.Ανδριανός», λέει η 35χρονη

«Πήγα μόνο σε Mega και
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008 20:10
UPD:20:37
A- A A+

«Τα μόνα ΜΜΕ που επισκέφθηκε συνοδευόμενη από δικηγόρο-εργατολόγο και με τα οποία συζήτησε το ζήτημά της, ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός "Mega" και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Με κανένα άλλο ΜΜΕ ή δημοσιογράφο δεν ήρθε σε επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτε η ίδια, ούτε μέσω άλλου προσώπου».

Αυτό διευκρινίζει σε γραπτή ανακοίνωση ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης κατηγορουμένης στην υπόθεση εκβίασης του πρώην γ.γ. του ΥΠΠΟ, Χρήστου Ζαχόπουλου, Κώστας Χρυσικόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε :

«Η ίδια διατηρεί τη θέση της ότι θα εξηγήσει στον ανακριτή γιατί δεν έχει καμία σχέση με το DVD που παρέλαβε ο κ.Ανδριανός και δηλώνει ότι ουδέποτε επεδείχθη ή εδόθη οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό στο σταθμό "Μega" κατά τη μία και μοναδική επίσκεψή της».

«Η 35χρονη ουδέποτε μας παρέδωσε οιοδήποτε αποδεικτικό υλικό και γι αυτό αρνηθήκαμε να δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες της», απάντησε με ανακοίνωσή της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μέλλει να αποδειχθεί εάν η μεταστροφή της κατηγορουμένης υποκρύπτει κρυφές συμφωνίες και συναλλαγές με ποικίλα ανταλλάγματα».

Την ίδια ώρα, όπως ανακοινώθηκε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ολγα Τρέμη, κατέθεσε διά του δικηγόρου της αγωγή κατά του δημοσιογράφου, Σπύρου Κατζαφέρη, για όσα ανέφερε σχετικά με το πρόσωπό της σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά εξάλλου τη δικαστική διερεύνηση για την περίοδο Ζαχόπουλου στο ΥΠΠΟ, ολοκληρώθηκε σήμερα η διακοπείσα χθες μαραθώνια κατάθεση της πρώην προϊσταμένης της διαχειριστικής αρχής του υπουργείου Πολιτισμού Έρσης Φιλιποππούλου, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών. Σημειώνεται ότι η κ. Φιλιποππούλου είχε απομακρυνθεί από τη θέση της λόγω διαφωνιών με τον κ. Ζαχόπουλο για συμβάσεις του υπουργείου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή