ΠΑΣΟΚ: Βάναυση επίθεση κατά εργαζομένων και εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008 21:05
A- A A+

Την επέμβαση των δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού εναντίον των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη σημερινή τους συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΟΛΠ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/01/11/1461558.htm , κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τη σημερινή βάναυση επίθεση ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού, εναντίον των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά και εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού λαού» δήλωσε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση Καραμανλή, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι, πίσω από τον "μεταρρυθμιστικό μανδύα" που ενδύεται, επιχειρεί να κρύψει τις αντιλαϊκές και αυταρχικές επιλογές της ... Με τη σημερινή επίθεση εναντίον των εργαζομένων, η κυβέρνηση προσπαθεί να επιτύχει έναν διπλό στόχο. Αφενός μεν να δυσφημήσει και να απαξιώσει τον αγώνα των εργαζομένων, αφετέρου δε να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες πολίτες από τα σκάνδαλα και τις προαποφασισμένες επιλογές της για τα λιμάνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή