Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008 07:00
A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ, καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, με νοτίους ανέμους 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 Μποφόρ, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Από το βράδυ σταδιακά θα γίνουν βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στια παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Από το βράδυ βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 και μετά το μεσημέρι 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με βροχές από το απόγευμα κυρίως στις Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και αργότερα 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βόρειες περιοχές. Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 Μποφόρ και από το βράδυ 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα τοπικών καταιγίδως κυρίως μετά το μεσημέρι. Από το βράδυ βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές προβλέπει αρχικά για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές καταιγίδες και στα ορεινά της βορειοανατολικής Ελλάδας χιονοπτώσεις, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή