Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2008 07:00
A- A A+

ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και γρήγορη βελτίωση με ανέμους δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 Μποφόρ με εξασθένηση, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες και στα ορεινά χιονοπτώσεις, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να βρέξει κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 Μποφόρ οι οποίοι από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς. Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές Κυκλάδες και την Κρήτη, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Η ελαχίστη θα είναι τρεις με πέντε βαθμούς υψηλότερη στα Δωδεκάνησα.

Αττική

Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς τοπικά βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Ελλάδας. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή