Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2001 07:01
UPD:09:58
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες τις πρωϊνές ώρες κατά τόπους θα είναι αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ στις νότιες θαλάσσιες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, θα περιοριστούν στα νοτιο-ανατολικά και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειο-ανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από έναν έως 10 βαθμούς, στα δυτικά από έξι έως 17 και στην υπόλοιπη χώρα από πέντε έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται για την Αττική και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειο-ανατολικοί, μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια του νομού η μέγιστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και το πρωϊ πολύ ισχυροί, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή