Απάντηση Πέτρου Κόκκαλη στον Ανδρέα Βγενόπουλο

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 17:49
A- A A+

Τη δημιουργία Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης χαιρέτισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης, εκφράζοντας την ελπίδα η κίνηση αυτή να αποβεί προς το καλό της ενότητας του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα απάντησε -σε ήπιο τόνο- στην αναφορά της εν λόγω ομάδας φιλάφθλων του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, προς το πρόσωπό του http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/01/17/1463842.htm .

«Χαιρετίζω τη νεοσύστατη "Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση", όπως και κάθε φίλαθλη προσπάθεια, που έχει στόχο την δημοκρατική λειτουργία των συλλόγων, όπως την έχει καθιερώσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Εύχομαι να επιτύχει τους στόχους της και στα εκατό του χρόνια ο Παναθηναϊκός να είναι ενωμένος ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον ελληνικό αθλητισμό», αναφέρει ο κ. Κόκκαλης και τονίζει:

«Όσο για μένα προσωπικά, όλοι γνωρίζουν ότι διαχειρίζομαι με απόλυτο σεβασμό τα χρήματα της οικογένειάς μου και του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της Ελλάδας, τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ επί 13 χρόνια και έχω τη δυνατότητα να εκφράζω έμπρακτα ευγνωμοσύνη στον πατέρα μου που με έκανε Ολυμπιακό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις