ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός απέφυγε να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2008 12:35
A- A A+

«Οι επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις υπέρ της διαφάνειας και του ελέγχου είναι άνευ ουσίας και στοχεύουν στην παραπλάνηση του λαού», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/01/18/1464324.htm , η οποία όπως αναφέρει, «κινήθηκε στη γραμμή της υποκρισίας και του αποπροσανατολισμού».

«Για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός απέφυγε να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες παραπέμποντας τα πάντα στη δικαιοσύνη. Δεν του ζήτησε κανείς να γίνει δικαστής. Αλλά και δεν μπορεί να γίνει παραδεκτή η συγκάλυψη των πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης στο όνομα της παραπομπής των θεμάτων στη δικαιοσύνη», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:

«Οι επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις υπέρ της διαφάνειας και του ελέγχου είναι άνευ ουσίας και στοχεύουν στην παραπλάνηση του λαού. Και αυτό, γιατί το νομικό καθεστώς που προωθεί η κυβέρνηση κάνει πιο αντιδραστικό το υπάρχον, που ήδη δυσκολεύει και αυτόν ακόμα τον στοιχειώδη κοινοβουλευτικό έλεγχο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή