Διαψεύδει εκ νέου ο Κ. Κουκοδήμος

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2008 14:18
UPD:14:43
A- A A+

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Τραγάκης, σχετικά με την ανάμειξη του ονόματος του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Κουκοδήμου στην τρέχουσα επικαιρότητα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον συνάδελφο κ. Κουκοδήμο και τον ρώτησα αν ισχύει η δήλωση που είχε κάνει προ ημερών για το θέμα αυτό. Με διαβεβαίωσε ότι ισχύει η δήλωση και θα προβεί σε νεώτερη αναλυτική ανακοίνωση».

Στις 16 Ιανουαρίου, μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος είχε ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία ανάμειξη έχει με την υπόθεση και είχε προειδοποιήσει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν κάποιος εμπλέξει το όνομά του.

Σημειώνεται ότι αργά χθες το βράδυ σε εκπομπή του Alter παρενέβη ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Κουκοδήμος είναι ο βουλευτής που λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον επικεφαλής της ΥΠΕΕ και το δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηνικολάου είπε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο του κ. Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος την στιγμή εκείνη μιλούσε με τον βουλευτή σε ανοιχτή ακρόαση από το κινητό του.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατέθεσε στην αρμόδια εισαγγελέα Μαρία Γκανέ σχετικά με την υπόθεση των πέντε εκατομμυρίων ευρώ στον λογαριασμό του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, κ. Θέμου Αναστασιάδη. Επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε ότι δεν είπε το όνομα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή