Ευ. Βενιζέλος: Ήμουν και θα είμαι εγγυητής της ενότητας

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2008 18:07
UPD:18:12
A- A A+

«Ζήτησα την συνάντηση αυτή, που δυστυχώς δεν είχε γίνει τους δυόμιση μήνες που πέρασαν από την 11η Νοεμβρίου, γιατί πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε την εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ μέσα σε μία συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για τον τόπο εξαιτίας μιας καταρρέουσας κυβέρνησης», δήλωσε πριν από λίγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

«Οι πολίτες αξιώνουν πάρα πολλά από το ΠΑΣΟΚ και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Ήμουν και θα είμαι πάντα εγγυητής της ενότητας της παράταξης. Όσοι προσπαθούν να επινοήσουν δήθεν εσωτερικούς εχθρούς βλάπτουν σοβαρά το ΠΑΣΟΚ και την προοπτική του», πρόσθσε ο κ. Βενιζέλος, και συνέχισε:

«Αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι πάντα για ένα μεγάλο, ενωμένο, δημοκρατικό, αποτελεσματικό ΠΑΣΟΚ που σέβεται και αξιοποιεί όλα τα στελέχη του – δεν περισσεύει κανείς – χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς.

Αγωνίζομαι για ένα ΠΑΣΟΚ που σέβεται την κοινωνία των πολιτών και τις πρωτοβουλίες της.

Και στο πλαίσιο του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ θα καταβάλω κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για την νίκη της παράταξης της οποίας είμαι στρατιώτης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή