Γ. Ραγκούσης: Μοναδικός αντίπαλος τα προβλήματα του λαού

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πορευτεί ενωμένο - Στην πορεία αυτή ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του»
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2008 21:03
UPD:21:14
A- A A+

Η κυβέρνηση συνεχίζει το γνωστό της παιχνίδι, τη γνωστή της τακτική, της συγκάλυψης και του κουκουλώματος. Για το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, μοναδικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα του λαού, οι απαράδεκτες, οι αντιλαϊκές, οι αντιαναπτυξιακές πολιτικές αυτής της κυβέρνησης.

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης και πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πορευτεί ενωμένο, συντεταγμένο και ισχυρό. Σε αυτή την πορεία, ο καθένας, με το λόγο, αλλά κυρίως με τις πράξεις του, αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Ζήτησε δε εκ νέου την απομάκρυνση του επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων και του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμου.

Ο κ. Ραγκούσης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν «έχει επέλθει ειρήνη μεταξύ Παπανδρέου-Βενιζέλου» όσο και για το αν ο κ. Βενιζέλος θα θεωρείται εκτός ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που προχωρήσει στη σύσταση ομίλου. Επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Βενιζέλος από το γραφείο του μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/01/24/1467068.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή