ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκαλύψει την αλήθεια

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2008 15:31
A- A A+

Προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας σε ό,τι αφορά τη συζήτηση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κουκοδήμου και του κ.Μ. Τριανταφυλλόπουλου απέδωσε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης, κατά τη συζήτηση επερώτησης του κόμματός του για την επαγγελματική εκπαίδευση.

«Η κυβέρνηση αυτή νομίζει πως μπορεί να μας εξαπατά και ότι η κοινωνία απαρτίζεται από ηλιθίους», σχολίασε ο κ.Αηδόνης. «Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Κώστα Κουκοδήμου και πως αυτός δεν λειτούργησε κάτω από εντολή. Σε ποιον τα λέτε αυτά; Σε ποιους απευθύνεστε; Θέλετε να κρύψετε την προσπάθεια συναλλαγής για να κρύψετε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο», είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Αντιπαρέρχομαι τους υπαινιγμούς. Το προσωπικό παράδειγμα του καθενός, είναι υπόθεση δική του, το πώς το υπηρετεί, τι μήνυμα εκπέμπει το παράδειγμα αυτό στην ελληνική κοινωνία και βεβαίως ποιες αρχές και αξίες υπηρετεί. Και δεν είμαι εγώ που θα σχολιάσω τη στάση του συναδέλφου», απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή