ΠΑΣΟΚ: «Ο κύκλος της συναλλαγής σφίγγει γύρω από το Μαξίμου»

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2008 17:04
A- A A+

«Για μία ακόμη ημέρα, οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν με έκπληξη και αγανάκτηση, μία υπόθεση συναλλαγής, στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, κυβερνητικά στελέχη, ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και πλείστοι άλλοι. Ένα θέατρο σκιών, οι πρωταγωνιστές του οποίου, με προεξάρχοντα τον κ. Καραμανλή, αποστρέφονται την έννοια της ευθύνης», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Χρήστου Ζαχόπουλου και τις εξηγήσεις που έδωσε ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος.

«Ο κύκλος της συναλλαγής, που σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν έχει τέλος. Στην επιχείρηση συγκάλυψης που επιχειρείται, ευτελίζονται θεσμοί για να προστατευτεί ένα σύστημα διαφθοράς και σήψης. Όποιες προσπάθειες και να επιχειρήσουν, ας είναι για ένα βέβαιοι: Θα πέσουν στο κενό», πρόσθεσε.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ακόμη ότι «ο κ. Κλαδάς θα έπρεπε ήδη να έχει αποπεμφθεί και ο κ. Καραμανλής, να έχει δώσει λύση στην υπόθεση του βουλευτή του κ. Κουκοδήμου».

Τέλος, κάλεσε τον κ. Καραμανλή και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς «να αποδεχτούν την συνολική πρόταση ευθύνης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα φαινόμενα διαφθοράς που πλήττουν τον δημόσιο βίο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή