Ντ. Ρόβλιας: Βαρύτατο πολιτικό και νομικό ολίσθημα οι δηλώσεις Χατζηγάκη

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008 18:11
A- A A+

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης φρόντισε σήμερα να δώσει συγχωροχάρτι σε κυβερνητικά και υπουργικά στελέχη, που ενδεχομένως εμπλέκονται στην όλη υπόθεση Ζαχόπουλου», δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος του Τομέα Διοίκησης του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμη τις δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/01/30/1469549.htm .

Σύμφωνα με τον κ. Ρόβλια, η απάντηση του υπουργού πως δεν υπάρχει περίπτωση οι ευθύνες στην υπόθεση Ζαχόπουλου να ακουμπούν κυβερνητικά στελέχη, αποτελεί βαρύτατο πολιτικό και νομικό ολίσθημα την ώρα μάλιστα που η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, όπως είπε, επιβεβαιώνει την πρόθεση της κυβέρνησης να κουκουλώσει την υπόθεση με άμεσες και έμμεσες παρεμβάσεις.

«Όπως έχουμε πει, ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει ήδη αυτοακυρωθεί. Τώρα, για τις ανάγκες της κυβέρνησής του, μετατρέπεται και σε ένα είδος ιδιότυπου ανακριτή, ή μάλλον σε αυτόβουλο προάγγελο των αποτελεσμάτων που θα επιθυμούσε. Οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη από την κυβέρνηση είναι πλέον καθημερινές και προκαλούν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών», κατέληξε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή