Ολυμπιακός - Στη διοίκηση παραπέμπει ο Γκέρσον για την παραμονή του

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008 09:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ

A- A A+

Στη διοίκηση παρέπεμψε ο Ισραηλινός τεχνικός του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον, το θέμα της παραμονής του ή μη στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Η νέα ήττα από τη Σιένα χθες στο ΣΕΦ με 73-80, προκάλεσε τη μήνιν των φίλων του Ολυμπιακού που επιτέθηκαν με βαριές εκφράσεις, ακόμα και με ρίψη αντικειμένων κατά του Γκέρσον.

«Δεν είναι ένα καλό βράδυ για κανέναν μας. Έχουμε μια δύσκολη κατάσταση, με τραυματισμούς και είχαμε μεγάλη πίεση, πριν και στη διάρκεια του αγώνα. Έτσι κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Σιένα, ενώ είχαμε και άσχημα ποσοστά. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσουμε, με 14 λάθη και τόσους τραυματίες. Ακόμα και σήμερα έπαιζαν παίκτες με προβλήματα και ο Ματσιγιάουσκας έλειπε πέρυσι όλη τη σεζόν και φέτος, ήδη, ένα μήνα. Με τόσους τραυματισμούς, δεν μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Μη ξεχνάτε ότι είχαμε την καλύτερη αξιολόγηση μέχρι σήμερα στην Ευρωλίγκα, σε πολλούς τομείς. Και πέρυσι τα ίδια είχαμε με τις αποδοκιμασίες. Και με εμένα και με τον Πεν», δικαιολογήθηκε ο Ισραηλινός προπονητής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Αν η διοίκηση, που είναι ισχυρή και έξυπνη, νομίζει ότι άλλος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση... Η ομάδα έχει πίεση, αλλά θα βρει το δρόμο της. Ο κόσμος δε βοηθάει με το να τα βάζει με την ομάδα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας», είπε.

Στο πλευρό του Πίνι Γκέρσον τάχθηκε ο αντίπαλος προπονητής Σιμόνε Πιανιτζάνι: «Δεν ξέρω την κατάσταση στον Ολυμπιακό για να μιλήσω για τις αποδοκιμασίες κατά του κ. Γκέρσον, αλλά είναι ένας μεγάλος προπονητής, που έχει κατακτήσει Ευρωλίγκες και, σίγουρα, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει το δρόμο του στη συνέχεια», παρατήρησε ο τεχνικός της Σιένα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις