Τον Σεπτέμβριο στα νέα του γραφεία το ΠΑΣΟΚ

«Επικοινωνιακό τέχνασμα η ανεξαρτητοποίηση Κουκοδήμου»
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2008 14:46
UPD:14:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

Το Σεπτέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση όλων των υπηρεσιών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου.

Σήμερα, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, υπέγραψε τη σύμβαση για την εκμίσθωση των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο όπου στεγαζόταν το παλιό ΚΕΠΕ, τις επιστημονικές μελέτες του οποίου διηύθυνε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του '60.

Η σύμβαση προβλέπει εξαετή μίσθωση του κτιρίου, ενώ όπως εκτιμάται, τα χρήματα που θα εξοικονομήσει το Κίνημα από τα λειτουργικά έξοδα και τα ενοίκια, θα ανέρχονται περίπου στα 3.600.000 ευρώ την εξαετία. Στο υπό ανακατασκευή κτίριο θα συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ που σήμερα βρίσκονται διασκορπισμένες σε 14 κτίρια.

Σήμερα επίσης, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συζήτησε και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα, με ευθύνη της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε για οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης. Η κυβέρνηση, είπε, έχει οδηγήσει στην απαξίωση των θεσμών και εκτίμησε ότι η ανεξαρτητοποίηση του κ. Κ. Κουκοδήμου έγινε για τη συσκότιση. Αναφερόμενοι στο ίδιο θέμα, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν ότι η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή