Σ. Κόκκαλης: Ανεπίτρεπτη η εικόνα με Καλαμαριά

«Μη αποδεκτές τέτοιες εμφανίσεις»
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2008 18:08
A- A A+

Στο προπονητήριο του Ρέντη μετέβη σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης, όπου είχε συναντήσεις με τον Τάκη Λεμονή, τον Ιλια Ιβιτς και τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Καλαμαριά.

«Τέτοιες εμφανίσεις είναι μη αποδεκτές τόσο από τον ίδιο όσο και από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πρώτος και κύριος στόχος της ομάδα είναι το πρωτάθλημα. Τα περιθώρια είναι μικρά για νέες απώλειες. Η εικόνα που δείξατε με την Καλαμαριά είναι ανεπίτρεπτη και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης, μιλώντας στους τρεις αρχηγούς Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη .

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π κ. Σωκράτης Κόκκαλης και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόκκαλης, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς και τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή και συζήτησαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στην λειτουργία της ομάδας.

Ακολούθως πραγματοποίησαν, ενόψει της τελικής ευθείας στην οποία μπαίνει η αγωνιστική σαιζόν που διανύουμε, συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη,( παρουσία και των κ.κ. Ίβιτς και Λεμονή), κατά την οποία τονίστηκε η σημασία που έχει για την ομάδα η επίτευξη όλων των στόχων που έχει θέσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις