Η ατζέντα της ημέρας

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008 09:02
A- A A+

* Εως τις 9 π.μ. ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Ακολουθούν άλλες δύο τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 2 μ.μ. και από τις 9 η ώρα το βράδυ.

* Στις 9:30 π.μ. στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης ανοιχτή εκδήλωση σχετικά με τη ραδιοακτινοβολία που δέχονται σχολικά κτίρια σε συνεργασία με το τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείυ Πανεπιστημίου.

* Στις 10 π.μ. στην Αθήνα συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου με τον πρωθυπουργό, στις 12:30 μ.μ. με τον Γιώργο Παπανδρέου.

* Στις 11:30 π.μ. συνεργασία του πρωθυπουργού με τον Χρήστο Φώλια.

* Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Πολιτισμού συνάντηση του Μιχάλη Λιάπη με τους σκηνοθέτες επιχορηγούμενων θιάσων.

* Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη για την πρόταση της γαλλικής κυβέρνησης για τη δημιουργία Μεσογειακής Ενωσης.

* Στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη και εκπροσώπους σούπερ μάρκετ για την αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας. Ακολούθως συνέντευξη Τύπου.

* Στη 1 μ.μ. στην ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα η τελετή βράβευσης του προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα από τον Ρώσο πρέσβη.

* Στις 7 μ.μ. ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση των τομεακών οργανωτικών επιτροπών του συνεδρίου των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

* Στις 8 παρά τέταρτο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ομιλία του Γιώργου Αλογοσκούφη σε εκδήλωση της Ενωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών.

* Στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη συναυλία του νέου ελληνικού κουαρτέτου στη σειρά: «Τσέχοι συνθέτες».

* Στις 8:30 μ.μ. στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου συναυλία του Βασίλη Σκουλά στο πλαίσιο των χειμερινών εκδηλώσεων του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

* Στις 9 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα «Σαν τραγούδι μαγεμένο» με αναφορά στο ρεμπέτικο.

* Σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης θα προεδρεύσει σε σειρά ενημερωτικών συσκέψεων.

* Σήμερα στη Βαλέτα της Μάλτας η Ντόρα Μπακογιάννη για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών Ευρωπαϊκής Ενωσης και Αραβικού Συνδέσμου.

* Στο Κάϊρο ο Προκόπης Παυλόπουλος για συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του.

* Στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση Ζαχόπουλου ο συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Σωκράτης Γκιόλιας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή