ΣΥΝ: Συνεργασία ΝΔ - Μπαρό για απαξίωση της Ολυμπιακής

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008 16:03
UPD:16:06
A- A A+

Συνέχεια του έργου με σκηνοθέτες τους κυρίους Μπαρό και Χατζηδάκη και στόχο τη διάλυση του εθνικού αερομεταφορέα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων εις βάρος της Ελλάδας για παράνομες κρατικές ενισχύσεις στην Ολυμπιακή http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/02/14/1475773.htm .

Ο κ. Τσίπρας προσθέτει πως «τα ποσά των παρανόμων κρατικών επιδοτήσεων για τα οποία κατηγορήθηκε η εταιρεία αποτελούν ένα πολύ μικρό τμήμα του συνολικού χρέους του Δημοσίου προς την Ολυμπιακή».

Μιλά επίσης για επικείμενη περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου της εταιρείας «προς όφελος του ανταγωνιστή της, της Aegean, η οποία είναι βέβαιο ότι την μεθεπόμενη του κλεισίματος των γραμμών αυτών θα ανοίξει νέες γραμμές για να καλυφθούν τα κενά της αγοράς».

Παράλληλα, κάνει λόγο για εμπαιγμό σε βάρος των συμβασιούχων της Ο.Α. και υποκρισία απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων.

«Εμείς ως Συνασπισμός θα υπερασπιστούμε με αποφασιστικότητα μια κερδοφόρα σύγχρονη, αποτελεσματική και δημόσια Ολυμπιακή» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή